joi, 24 noiembrie 2011

Apel Umanitar – Raducanu Ana-Maria

Pentru un parinte,sprijinirea neconditionata a copiilor sai este insasi ratiunea de a fi.
Exista insa unele momente in viata in care dragostea si sprijinul nostru pentru copii nu sunt indeajuns, cand devenim neputinciosi in fata greutatilor vietii.
Stim ca boala unui copil este dramatica in sine, ravasitoare emotional pentru noi ,adultii din viata lor, depaseste cu mult limitele noastre de suportabilitate si intelegere. Ca adult si ca parinte, confruntarea cu boala si cu suferinta copilului este cea mai grea incercare pe care ai putea-o trai pe Pamant , dintre toate incercarile dramatice stiute sau traite de tine vreodata.
In aceasta situatie ne aflam si noi , fiica noastra, Raducanu Ana Maria , in varsta de 7 ani, se afla intr-o grea suferinta , fiind diagnosticata cu MALADIE LEGG CALVE PERTHES ( osteocondrita cap femural sold stang) . Totul s-a intamplat cu 5 luni in urma cand fetita noastra a cazut cu bicicleta si datorita traumei s-a declansat maladia.



Pentru aceasta maladie nu exista tratament, necesitand imobilizare la pat cu aparat gipsat de abductie pe o perioada de doi ani .
Fetita nu a suportat aparatul gipsat de abductie si am fost nevoiti sa il scoatem deoarece intrase in depresie.
Noi parintii suntem disperati, deoarece de 5 luni avem copilul imobilizat in carucior de handicap . Dintr-o fetita foarte vesela si plina de energie, care iubea dansul ,iubea mersul cu bicicleta ,cu rolele, care isi dorea tot timpul sa se joace cu copii si sa zburde impreuna cu ei , a ajuns sa fie o fetita trista , matura si foarte complexata, care nu isi mai doreste papusi si jucarii, si isi doreste din tot sufletelul ei sa mearga din nou.
Are nevoie de interventie chirurgicala si sansa ei este un spital din strainatate, dar costurile sunt foarte ridicate(48.980 EURO) si nu se accepta nici Formularul E 112.
Venim cu rugamintea de a uita o clipa zbuciumul zilnic si de a incerca sa va ganditi ca viata ne incearca pe toti , dar Dumnezeu incearca mai ales pe cei pe care ii iubeste.
Haideti sa aratam ca,desi multi nu o cunoasti pe fetita cu ochii albastrii si parul blond ,care intodeauna a fost asemanata cu un INGER, o iubiti si voi si vreti sa o ajutati.
Haideti sa ne gandim ca suntem in Postul Craciunului si ca binele trebuie sa il facem aici, pe Pamant.
Avem nevoie de solidaritatea dumneavoastra pentru a reda bucuria copilariei fetitei noastre.
In acest sens, cunoscand spiritul de solidaritate si compasiune ce caracterizeaza pe cei din jurul nostru , avem speranta ca, prin contributia benevola prin sume banesti, sa ne alinati aceasta mare suferinta in care am fost greu incercati.
Conturile la care puteti depune o suma cat de mica sunt urmatoarele:

LEI: RO56RZBR0000060014108132

EURO: RO12RZBR0000060014108148

Detalii suplimentare:
Tara: Romania
Titularul contului: Raducanu Rodica
Banca: Raiffeisen BANK
Judetul: Prahova
Oras: Mizil
Adresa: Str. 1Mai , Nr.17
Telefon: 0733685037 (Raducanu Rodica)

VA MULTUMIM DIN SUFLET!

Sursa: http://www.raducanuanamaria.ro

Un comentariu:

admin spunea...

sunteti deacord cu un schimb de link cu acest blog: http://pasescurte.blogspot.com/, personal v-am adugat in seciunea parteneri media

Banner Zone

unirea republicii moldova cu romania actiune2012

Vizitatori

free counters

Arhivă blog