vineri, 14 octombrie 2011

Tomsaniul testeaza jucatorii Fieniului

Nou venita in Liga a III-a, Prahova Tomsani, are astazi zi de pauza, ca urmare a retragerii din campionat a formatiilor Rapid Clejani (cu care ar fi trebuit sa joace) si Atletic Fieni. In aceste conditii, gruparea care isi disputa meciurile de acasa pe arena de la Mizil a reusit sa coopteze trei jucatori de la defuncta Atletic Fieni, fotbalisti care in momentul de fata sunt in probe la trupa pregatita de Dan Dobai. Acestia sunt Voicu, Banu si Maican, ei fiind testati cu ocazia amicalului de marti cu FCM Targoviste, joc incheiat cu scorul de 0-0 si care s-a disputat pe terenul dambovitenilor.
Astazi, este posibil ca Prahova Tomsani sa dispute un nou joc-test, de aceasta data in compania celor de la Electrosid Titu (se va juca la Moreni), si abia saptamana viitoare conducerea prahovenilor se va decide daca ii va pastra sau nu in lot, dupa cum a lasat sa se inteleaga presedintele gruparii, Virgil Munteanu.
Insa, vestea buna vine din partea portarului Gabriel Abraham - accidentat in meciul de la Conpet -, care s-a prezentat la antrenamentele formatiei si peste doua saptamani ar putea reprezenta o solutie pentru poarta Tomsaniului.

Sursa: Ziarul Prahova

Niciun comentariu:

Banner Zone

unirea republicii moldova cu romania actiune2012

Vizitatori

free counters

Arhivă blog