joi, 1 martie 2012

Vesti bune pentru mizileni

Mai jos este articolul preluat parțial de pe site-ul observatorulph.ro
Poate asa se relansează economia orașului și o sa scadă și șomajul care este destul de mare ca procent.Mult succes noului acționar majoritar!



"Iustin Paraschiv, patronul grupului de firme Carmistin, a cumpărat pachetul majoritar de acţiuni de la MFA Mizil, una dintre puţinele unităţi din industria de apărare care mai funcţionează. Acesta a confirmat, pentru observatorulph.ro, tranzacţia. "Este adevărat că am preluat pachetul majoritar de acţiuni. Deocamdată nu vă pot oferi alte detalii", a declarat iustin Paraschiv.
Salvează MFA de faliment?
În ultimii ani, MFA a trecut printr-un declin financiarputernic, ajungând de la peste 10.000 de angajaţi în anii 90, la mai puţin de 50 anul acesta. Potrivit site-ului oficial al MFA, fabrica este destinată în special pieţei autovehiculelor blindate pe şenile, cât şi pe piaţa civilă, adresându-se, în pricipal, industriei petroliere. Achiziţia MFA de către Carmistin este surprinzătoare având în vedere că principalul obiect de activitate al grupului deţinut de Iustin Paraschiv îl reprezintă creşterea animalelor şi procesarea cărnii.[...]"

Sursa: observatorulph.ro

2 comentarii:

MeL spunea...

un lucru bun, intrebarea este daca isi va schimba domeniul de activitate MFA Mizil

1acolo spunea...

Întrebarea ta e buna. Ma gândeam... oare o sa se păstreze domeniul, adică armament,sau se folosesc clădirile respective pt alte activități?

Banner Zone

unirea republicii moldova cu romania actiune2012

Vizitatori

free counters

Arhivă blog