joi, 29 martie 2012

Ajut-o pe Gabriela sa vadă !

Zilele trecute am primit un comentariul la o postare de pe blog ce suna cam asa:

"Buna ziua,

Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

dumitru_gabriela31@yahoo.com
26 martie 2012, 17:59"

Am promis ca o sa ajut și eu cum pot și o sa atașez aici cea mai noua postare de pe blogul specificat în comentariul de mai sus:

"Puteti dona si apeland numarul de teledon (obtinut cu sprijinul Asociatiei P.A.V.E.L. si suportul Romtelecom) pentru campania: “Ajutor copii“, in perioada 21 martie 2012 – 20 iunie 2012
0900 900 200 begin_of_the_skype_highlighting 0900 900 200 end_of_the_skype_highlighting 5 euro/apel (numar apelabil doar din reteaua Romtelecom)



Pentru cei care doresc sa distribuie pe peretele personal de pe Facebook următorul mesaj:
Sa-i dam o mana de ajutor Gabrielei!
Gabriela are nevoie de noi ca sa-si salveze VIATA!
http://gabrielatudorache.blogspot.com/"





Vă mulțumim frumos !

Niciun comentariu:

Banner Zone

unirea republicii moldova cu romania actiune2012

Vizitatori

free counters

Arhivă blog