joi, 26 ianuarie 2012

Drumurile naţionale deblocate pentru autoturisme, în Prahova. Circulaţie în condiţii de iarnă în judeţ




Drumuri închise parţial, filtre de poliţişti şi condiţii meteo extreme, în Prahova. Circulaţia pe drumurile din judeţ este în continuare îngreunată din cauza viscolului care bate cu putere, dar şi a zăpezii depuse pe şoşele. Oamenii sunt sfătuiţi să nu se aventureze pe drumurile blocate şi să nu forţeze filtrele de poliţişti.

ORA 16.00

DN1, DN1 A, DN1 B (Ploieşti - Buzău) şi DN1 D (Albeşti - Urziceni) s-au deblocat, menţinându-se filtre de restricţionare a traficului greu la Potigrafu, la intersecţia DN1 cu DN1 A, precum şi la Mizil.

ORA 13.00

Ultimele două drumuri judeţene blocate, din Prahova, au fost deschise circulaţiei. Este vorba despre DJ 102 H (Cireşanu - Amaru) şi DJ 102 D (Baba Ana - Boldeşti Grădiştea).

Avarii Electrica în 152 de localităţi din Dâmboviţa, Prahova, Buzău şi Brăila

ORA 11.00

Trenuri întârziate

Nici trenurile nu sunt o soluţie. CFR Călători informează că, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile (vânt puternic şi ninsoare) circulaţia feroviară se desfăşoară în condiţii de iarnă la nivel național, trenurile de călători înregistrând întârzieri în medie de 60 de minute la sosirea și plecarea din stație. De asemenea, întârzieri mai mari se înregistrează la trenurile internaționale.

Din cauza închiderii circulației pe linia Dridu - Armășești și condițiilor meteo severe de pe secția Armășești -Ploiești, trenul Intercity 572 Galați - București Nord, circulă pe ruta ocolitoare: Urziceni - Făurei - Buzău - Ploiești Sud - București.

23 de şcoli şi grădiniţe din Prahova sunt închise din cauza vremii

ORA 10.00

În cursul dimineţii de joi, mai multe drumuri judeţene au fost deblocate. Este vorba despre:

- DJ 100 C, Fulga - Sălciile

- DJ 101 I, Centura de Vest Ploieşti - Buda

- DJ 250, Bucov - Boldeşti Scăeni

- DJ 101 A, Brătăşanca - Măneşti

ORA 9.00

DN1 B, de la Buzău până la Mizil, este închis, iar la limita dintre judeţe este filtru. Poliţiştii rutieri roagă conducătorii auto să înţeleagă situaţia şi să nu forţeze filtrele instituite.

Trafic este blocat pe DN1, în zona Băneasa şi pe DN1 A, la Crevedia, judeţul Dâmboviţa. Şoferii sunt rugaţi să respecte indicaţiile poliţiştilor din trafic.

DN 72, Ploieşti - Târgovişte, a fost deblocat. Se circulă, însă, în condiţii de iarnă şi se acţionează preventiv.

Pe B-dul Bucureşti, de la intrarea în Ploieşti, circulaţia este îngreunată către Bărcăneşti, din cauza blocajelor de pe DN1.

În noaptea de miercuri spre joi, mai multe drumuri naţionale care tranzitează Prahova sau care intersectează judeţul au fost blocate. A fost vorba despre Albeşti - Urziceni, DN 1 A, la Crevedia, Dâmboviţa, DN 1, blocat la Tâncăbeşti, Ilfov şi DN 72, blocat la Stoeneşti.

Câteva zeci de persoane au petrecut noaptea în maşini, pe DN1, pentru că nu au mai putut ajunge la Bucureşti la Ploieşti.

Cod portocaliu de vreme rea în Prahova

Din păcate, veştile venite din partea meteorologilor nu sunt încurajatoare. Joi, până la ora 18.00, este în vigoare codul portocoliu de ninsori abundente şi viscol, în Prahova, dar şi în alte 16 judeţe vecine şi în Capitală. Vântul va bate în continuare cu putere, cu viteze de 80 până la 90 km pe oră, care va troieni zăpada. După acest interval, vremea va deveni deosebit de geroasă.

Sursa:Adevarul.ro

Un comentariu:

Andreea si Mircea spunea...

Buna ziua

Am descoperit blogul dv si venim cu o propunere:
Un schimb reciproc de linkuri sau bannere.
Daca sunteti de acord linkul nostru e urm:
www.portret-creion.blogspot.com

Banner Zone

unirea republicii moldova cu romania actiune2012

Vizitatori

free counters

Arhivă blog