sâmbătă, 24 septembrie 2011

Inaugurare Stadion Ilie OanaGata! Exilul s-a încheiat. Petrolul s-a întors pe „Ilie Oană”, o arenă inaugurată aseară, cu 15.000 de ploieşteni prezenţi în tribune. Un spectacol aparte de sunet şi lumină, un concert inedit, dar cu mare „priză” la public, şi un meci care a adunat cele mai mari nume ale fotbalului românesc, acestea au fost ingredientele unei seri magice. Una la care au participat, din tribună, şi adevărate legende ale sportului mondial, precum Nadia Comăneci, Ilie Năstase şi Ion Ţiriac. Şi, totodată, un eveniment ce a marcat trei premiere absolute pentru România: prima reclamă live făcută pe stadion, prima apariţie a unor dansatori echipaţi cu lasere, dar şi primul concert oferit de către o orchestră simfonică pe o arenă de fotbal.
„Ilie Oană” reintră, astfel, în circuitul fotbalistic, iar mâine seară va primi şi debutul unui joc oficial, partida cu Dinamo Bucureşti. Până atunci, onoarea de a călca pentru întâia oară pe gazon le-a revenit fostelor glorii, în Petrolul vs România, iar primul gol pe noul stadion a fost înscris de un petrolist, Cristi Zmoleanu.

Petrolul – România 3-4
Au marcat. Zmoleanu, Răchită, Grama/V.Moldovan (3), M. Ivan.

Petrolul: Liliac – Baştină, Onuţ, Răchită, P. Guşă – Grigore – Grama, Ad. Toader, Zmoleanu – Pura, Zafiris. Au mai jucat: Cojocaru, Ruse, Cr. Vlad, Butufei, Catinca. Antrenori: Ion Marin şi Eduard Iuhasz.

România: Şt. Preda – Bumbescu, Prodan, T. Cristea – Savadosi, Stângă, Gh. Popescu, Cheregi – V. Moldovan, M. Ilie, Hagi. Au mai jucat: Clement, Buşu, Buleică, Zahiu. Antrenor: Dumitru Dumitriu.

Au arbitrat: Costin Miclea – Gheorghe Bioziniche şi Constantin Dobre.

Sursa: FcPetrolul.ro

2 comentarii:

Copacul Meu spunea...

Salut.Vreau sa te felicit pentru ca incurajezi campaniile ecologice. Am vazut ca ai pe blogul tau bannerul de la Umbrela Verde.
Intr-o lume din ce in ce mai poluata, fiecare campanie ecologica conteaza. Noi incurajam recilclarea, reducerea poluarii, folosirea responsabila a resurselor, plantarea copacilor, depozitarea in siguranta a substantelor chimice si curatenia spatiilor verzi. Dintre toate acestea, ne axam pe incurajarea plantarii copacilor pentru ca ne dorim ca fiecare persoana sa aiba “copacul sau“. Prima campanie de plantare se numeste “Parcul Izvor prinde radacini“.
Daca iti doresti ca in Romania sa fie plantati mai multi copaci, dar nu ai timp sa plantezi unul, poti sa ne sustii prin oricare dintre variantele de mai jos:
1) Redactarea unui articol informativ care are legatura cu copacii sau ecologia.
2) Publicarea unui articol pe blogul tau in care sa vorbesti despre campania noastra.
3) Adaugarea unui link/banner pe blogul tau.
Daca adaugi pe blogul tau unul dintre cele 10 bannere de pe acesata pagina vei primi in schimb un link la sectiunea “Sustinatori” si vei aparea aleator pe prima pagina in sectiunea “Bloguri Partenere”.
Daca doresti sa apari permanent (pe prima pagina) la sectiunea “Ne sustin”, trebuie sa participi la una dintre campanile noastre de voluntariat sau sa donezi bani pentru plantarea unui copac (9 lei).
Aceasta campanie este apolitica si este realizata de un grup de tineri care isi doresc sa schimbe mentalitatea celor care neglijeaza mediul incojurator. Participa si tu!

Blogger spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

Banner Zone

unirea republicii moldova cu romania actiune2012

Vizitatori

free counters

Arhivă blog