marți, 20 septembrie 2011

Cupa Romaniei: Fc Petrolul Ploiesti 4 - 1 Concordia Chiajna

In direct la Dolce Sport, Fc Petrolul s-a calificat in optimile Cupei Timisoreana. Vezi meciul inregistrat si declaratiile dupa sfarsitul partidei. Scor final 4-1 (1-1 pauza), meciul s-a jucat la Strejnic in prezenta a cca. 1000 fani! La declaratiile de dupa meci Vivi Rachita a spus ca vrea sa ajungem pana in finala, hai Petrolul!Inceputul meciului a stat sub semnul echilibrului si la prima faza cu adevarat periculoasa oaspetii au deschis scorul prin Popa.

Salem a patruns pe stanga si a centrat pe jos in fata portii, de unde Popa a reluat din prima in poarta lui Zendeli.Gazarii au restabilit egalitatea in minutul 19 cu largul concurs al portarului Mieila. Acesta a iesit gresit pe o centrare din corner si Melinte, ramas liber in sase metri, a reluat nestingherit in poarta goala.

Momentul psihologic al meciului s-a consumat inaintea pauzei, cand Concordia a ramas in zece jucatori dupa eliminarea lui Nae.Desi ploiestenii s-au aruncat cu toate liniile in ofensiva, cea mai mare ocazie a debutului de repriza a doua le-a apartinut jucatorilor din Chiajna. Pana a executat aproape perfect o lovitura libera de la 25 metri in minutul 53 si doar parada de zile mari a lui Zendeli a salvat Petrolul.

Concordia a mai primit o lovitura in minutul 56, cand Iordache a primit al doilea galben pentru un fault la centrul terenului si mijlocasul ofensiv a luat drumul vestiarelor fiind eliminat.Zece minute au rezistat jucatorii lui Laurentiu Dinita in fata ofensivei totale a gazarilor, lovitura de cap a lui Komazec aducand Petrolul in avantaj.

Din nou Mieila si-a luat partea insemnata de vina cu o iesire de cascadorii rasului din poarta.

Negru in minutul 77 si Mitea cu sapte minute inaintea finalului au consfintit rezultatul final si calificarea Petrolului in faza urmatoare a competitiei.


Sursa: Onlinesport

Niciun comentariu:

Banner Zone

unirea republicii moldova cu romania actiune2012

Vizitatori

free counters

Arhivă blog