joi, 15 iulie 2010

"Acasă", la Mizil?

Petrolul Berca ar putea să evolueze în noul sezon la Mizil, pe arena din localitate. Oraşul prahovean ar reintra, astfel, în circuitul fotbalistic după o lungă perioadă de absenţă.

Cum factorii de decizie din Berca nu ar mai dori să susţină echipa locală de Liga a III-a, preşedintele Costel Boeru doreşte să mute gruparea din oraşul buzoian. Cum şeful echipei pregătite de Romeo Bunică lucrează chiar în Mizil, şansele de reuşită ale acestui demers capătă consistenţă. "Am auzit ceva de acesta variantă dar nu ştiu dacă se va materializa. Oricum, arena din Mizil arată foarte bine, gazonul fiind întreţinut corespunzător în timp ce tribuna a fost populată cu scaune din plastic" spune Nuşu Bănică, unul din susţinătorii fotbalului din zonă.

Sursa: Liga2.ro

2 comentarii:

Radu spunea...

Salut, va contacez in legatura cu un parteneriat constand in link-exchange.Am observat ca detineti un blog foarte interesant si mi-ar face placere sa colaboram

Va propun umatoarele 2 site-uri pentru link-exchange: motruinfo.ro are 600+ vizitatori unici iar famouswhy.ro 5500+

-Motruinfo:

titlu:Motruinfo

link: http://www.motruinfo.ro


-Famouswhy.ro

titlul: FamousWhy

link: http://www.famouswhy.ro/

Daca sunteti deacord adaugati cele 2 linkuri si astept un raspuns din partea dumneavoastra (includeti titlul si linkul catre blogul/blogurile dvs) pe admin@motruinfo.ro si voi posta linkuri catre site-ul dvs de pe ambele domenii. Daca mai detine-ti si alte siteuri/bloguri sunt as fi dispus sa le includ in aceasta oferta si pe acestea

Cu respect,

Ursu Radu

Stiri si articole la http://www.MOTRUinfo.ro & http://www.famouswhy.ro

paracetalol.ro spunea...

Buna ziua,


Detin site-ul http://www.paracetalol.ro/ . Daca doriti sa facem schimb de linkuri, adaugati-ma cu numele si descrierea "Poze tari" si anuntati-ma sa va adaug si eu.


Cu respect,

Marian

Banner Zone

unirea republicii moldova cu romania actiune2012

Vizitatori

free counters

Arhivă blog