duminică, 6 iunie 2010

Maximus Aqua Mizil












Poze by djSlash

Sincer mie nu-mi place numele dar dacă asta a fost ales,asta sa fie.Noi ii spunem Copacabana ;)) un nume mai plăcut auzului decât Maximus Aqua ... E vara,e cald,avem soare și în sfârșit avem și o piscina adevărată în Mizil.Situata pe DN 1B sau șoseaua Mihai Bravu,Maximus Aqua începe încet,încet sa atragă multa lume.Sâmbătă seara este și discoteca în aer liber și se pare ca o sa fie o locație preferata de multi vara asta.De preturi nu ma întrebați pt ca nu vreau sa va tai elanul :))
Have fun!

20 de comentarii:

Anonim spunea...

In primul rand nu conteaza foarte mult numele si in al doilea rand preturile sunt promotionale in functie de evenimentele care se desfasoara acolo....MC ALEX ( Maximus Aqua )

SpiK3 spunea...

Cei care au fost deja la MaximUS banui ca stiu la ce preturi sa se astepte... oricum mie mi se par OK!!!!

1acolo spunea...

Din câte știu eu mai e un club aqua max și este în Buzău ... In fine nu asta contează :)

Anonim spunea...

da sa mi bag cva in el ca nu ma pot odihni noaptea...din cauza voastra,o sa pun cainii pe voi:))))sunt anonimul de vis-a-vis:)))))))

1acolo spunea...

@Anonim
puneți niște dopuri :))

Anonim spunea...

foarte tare

Anonim spunea...

am fost aseara, f marfa facut ceva altfel in ph, bravo

Anonim spunea...

...f f misto ideea..informatii privind evenimente si ceva preturi pot gasi pe undeva?? :) sunt din provincie si desi cluburile din capitala si din jurul ei mi se par mult prea fitoase, la cum arata as renunta o noapte la cluburile noastre pentru asa ceva, sigur atmosfera e superba..merci

1acolo spunea...

Preturile sunt ok,fițe sunt și aici :)) Încerc sa aflu informații noi despre evenimentele următoare din Maximus Aqua Mizil.Vineri o sa fie intrarea libera și o sa fie concurs de karaoke din câte știu.

Anonim spunea...

...ok...atunci ma mai uit pe aici si astept sa postezi tu evenimentele urmatoare ca sa stiu ce si cum in caz ca nu reusesc sa ajung exact weekendul asta...merci mult

1acolo spunea...

Rămâne cum am stabilit :)
Toate cele bune!

Anonim spunea...

supeeer frumoooosss la mizil aici, am venit cu gashca din bucuresti special sa vedem care i treaba ! am fost cand a cantat devid dejaaayyy, era putina lume dar noi ne-am distrat!

1acolo spunea...

ma bucur ca ți-a plăcut :)

Anonim spunea...

am fost si eu in aqua maximus ... parerea mea este fff frumos .. eu sunt din buc ... si nici in buc nu sunt cluburi asa klumea k in mizil ... si eu cam frecventez cluburile .. cat despre preturi ... nu mi se par prea sarite avand in vedere k este f mf clubu' .. eu cu siguranta o sa mai revin ..

1acolo spunea...

ma bucur :)

Anonim spunea...

La David Deejay a fost ceva lume dar ei au fost plictisitori. Dupa ei a fost alt dj cred ca Alex care a pus o muzica f tare si am stat pana dimineata.

Anonim spunea...

cand are loc deschiderea in vara asa?

1acolo spunea...

in curand

Anonim spunea...

Preturile sunt mai mari decat pe litoral in rest e ok

Anonim spunea...

pt mizil e super bien ca sa deschis ceva frumos pt tineret felicitari

Banner Zone

unirea republicii moldova cu romania actiune2012

Vizitatori

free counters

Arhivă blog