sâmbătă, 17 aprilie 2010

Guess what,gypsies aren't romanians,morons.


Hackerii români au spart site-ul Daily Telegraph: "Ţiganii nu sunt români, idioţilor!"

Site-ul publicaţiei Daily Telegraph a fost spart de către un grup de hackeri din România, deranjaţi de felul în care cetăţenii români sunt trataţi în presa britanică, fiind asociaţi cu persoanele de etnie romă care comit infracţiuni în străinătate. Potrivit The Guardian, două secţiuni ale site-ului au fost atacate de grupul numit "Romanian National Security". Una dintre emisiunile realizate de britanici care i-a făcut pe hackeri să se simtă insultaţi este Top Gear, episodul filmat în România.

Cei care au reuşit să atace site-ul publicaţiei britanice au înlocuit paginile celor două secţiuni cu imaginea unui steag al României, sub care au notat câteva remarci la adresa britanicilor. Ei acuză încercarea de denigrare a imaginii României în presa britanică şi în emisiunile realizate în Marea Britanie, în care românii sunt numiţi "ţigani români".

"Ne-am săturat să vedem cum nişte gunoaie ca voi încearcă să îşi bată joc de ţara noastră. Să ne creaţi o imagine cu totul alta faţă de cea reala şi numindu-ne romanian gypsies difuzând emisiuni de tot cacatul gen Top Gear.

Dacă aţi avut tupeul să enervaţi o ţară întreagă, aflaţi că nu ne vom opri aici!", este mesajul postat de hackeri.

Mesajul se încheie cu o frază scrisă în engleză. Tradusă, aceasta este: "Ghiciţi ce, ţiganii nu sunt români, idioţilor!".

Potrivit The Guardian, mesajul conţinea şi un link către un site
pe care este postată melodia "The Lonely Shepherd". Aceasta este interpretată de Gheorghe Zamfir şi apare pe coloana sonoră a filmului "Kill Bill", regizat de Quentin Tarantino.

Una dintre remarcile făcute în episodul Top Gear filmat în România, care ar putea fi considerate jignitoare la adresa românilor, apare în primele minute ale emisiunii.

"Ne imaginam că în România este plin de vaci şi de oameni care aruncă cu pietre în ţigani", spune unul dintre cei trei prezentatori.

Părerile cu privire la felul în care imaginea României este redată în episodul respectiv sunt împărţite. Mulţi consideră, însă, că reclama făcută ţării noastre nu a fost una tocmai
pozitivă.

Mesaj pentru Europa:

Sursa:[Link]

4 comentarii:

Miss Boobs spunea...

Bravo hackerilor romani si mult succes in viitor pentru a sparge si site-uri din Italia, Spania sau Germania.

Te-am adaugat la blogroll si imi place blogul tau.

1acolo spunea...

Ma bucur ca-ți place :)
S-a rezolvat cu blogroll-ul

Anonim spunea...

sincer ma asteptam la o astfel de reactie, dar ma asteptam sa fie mai demult, dar niciodata nu e tarziu. mai sunt romani care iubesc romania

1acolo spunea...

asta e doar începutul :))

Banner Zone

unirea republicii moldova cu romania actiune2012

Vizitatori

free counters

Arhivă blog