duminică, 7 februarie 2010

Solutii la problema tiganeasca



Autor: Codrin Goia-ND Sibiu

Rezolvarea problemei tiganesti nu necesita recurgerea la rasism sau extremism. De fapt, ea nici macar nu poate avea legatura cu rasismul avand in vedere ca exista si tigani civilizati care ne respecta, dar exista si romani tiganizati (pe care doar culoarea pielii ii mai deosebeste de tigani) care se comporta asemeni tiganilor neintegrati in societate. Deci cat timp problema tiganeasca nu se refera doar la tigani ea nu are nimic deaface cu rasismul. Rezolvarea acestei probleme poate fi facuta pe cai legale astfel incat sa nu aibe nimeni de pierdut ceva.

Cu siguranta fiecare roman constient ca aceasta problema exista, s-a gandit si la solutii pentru rezolvarea ei. Cum nu fac exceptie in acest caz, am si eu cateva idei pe care acum vreau sa le impartasesc. Consider ca pentru a rezolva problema tigeneasca este necesar sa respectam cateva puncte, unele lucruri tin de „dragii” nostrii politicieni care fac aliante cu mafia tiganeasca, dar multe tin si de fiecare dintre noi:

1.Sa spunem nu manelelor. Prin manele si stilul de viata manelist, noua ne sunt bagate pe gat pseudo-valori specifice tiganilor: destrabalarea, lacomia, violenta, egoismul, ignoranta, materialismul, prostia, lenea, smecheria, limbajul vulgar, comportamentul anti-social, etc. Solutia e una: opozitia fata de aceasta ciuma pe orice cale posibila. Nu trebuie sa ascultam sau sa cumparam manele sub nici o forma, nici macar la o petrecere unde ne invita cei mai buni prieteni. Nici un minut sa nu lasam televizorul pe un canal unde se difuzeaza manele, sa nu le facem audienta. Trebuie sa ii convingem pe toti apropiatii nostrii sa respinga otrava tiganeasca numita manele.

2.Sa nu mai dam bani cersetorilor. Dupa cum bine stim, cea mai mare parte din cersetori sunt tigani sau profitori. Din banii pe care ii dam cersetorilor (chiar si copiilor pe care ii trimit parintii lor la cersit) acestia isi cumpara alcool, tigari si droguri, sau de cele mai multe ori banii ajung la tiganii care controleaza retelele de cersetori. Un cersetor castiga pe luna mai mult decat salariul mediu din Romania. Deci o familie de tigani cu cativa copii poate sa traiasca foarte bine si sa se inmulteasca datorita milei noastre. Foarte multi cersetori sunt capabili sa munceasca dar refuza nu pentru ca nu i-ar angaja nimeni, ci pentru ca munca cinstita nu le-ar aduce atatia bani. Daca chiar ne e mila de ei, cel mai bine e sa le dam ceva de macare, ca banii nu stim unde ajung.

3.Sa facem mai multi copii. E drept ca in ziua de astazi in Romania abia cresti un copil dar tiganii cresc cate 10. Unde ajungem atunci? E drept ca statul nu ne ajuta familile dar ajuta familile lor. Nici nu putem trai in aceleasi conditii ca si ei. Dar avem exemplul motilor care pana la mijlocul secolului XX faceau si cate 12 copii intr-o familie. Erau saraci dar nu furau si nu cerseau. Munceau de dimineata pana seara, nu mureau de foame iar la ei in casa era ordine, nu ca la tigani. Macar 3 copii daca ar face fiecare familie de romani, numarul nostru ar incepe sa creasca incet, incet.

4.Sa fim mai uniti. Tiganii sunt uniti spre deosebire la noi. Oricat de antisociali ar fi, se respecta intre ei. Noi trebuie sa stim sa ne opunem infractionalitatii tiganesti. Sa avem curajul sa punem piciorul in prag. Daca un singur roman reclama la politie o infractiune comisa de un tigan, risca sa nu fie bagat in seama, dar daca am merge mai multi ar fi altceva. E timpul sa luam atitudine si sa facem presiuni asupra autoritatilor atunci cand ignora infractionalitatea tiganeasca.

5.Sa fie aplicata legea in egala masura pentru tigani si romani. Tiganii scapa mai usor decat romanii cand incalca legea, find aparati de legile anti-rasism. Tiganii nu sunt trasi la raspundere atunci cand nu isi platesc impozitele. Iar de mafia tiganeasca care e protejata direct de politicieni nici nu mai are rost sa vorbim. Datoria noastra e sa anuntam autoritatile de aceste cazuri ori de cate ori le vedem. Daca vom fi multi, autoritatile vor fi nevoite sa ia masuri.

6.Sa ne opunem campanilor anti-rasism. Aceste campanii nu sunt anti-rasiste cum pretind a fi, nu sunt altceva decat o forma ingrozitoare de rasism indreptata impotriva noastra, a romanilor si creand o imagine falsa despre tigani, ii pun in postura de victime si gasesc o scuza pentru infractionalitatea lor: rasismul romanilor. Asadar, daca ne opunem acestor campanii, nu suntem rasisti, dimpotriva ne aparam impotriva rasismului. Trebuie sa transmitem aceste idei tuturor prietenilor si cunoscutilor nostrii, ca ei sa le transmita mai departe, astfel incat nimeni sa nu fie manipulat de mass-media. Iar termenul de „rrom” trebuie sa nu existe in vocabularul nostru.

7.Sa nu apelam la vrajitoare. Vrajitoria este practicata in mare parte de tigani dar si de fel si fel de escroci care urmaresc sa ne insele. In primul rand este un pacat in fata lui Dumnezeu sa credem in aceste superstitii, apoi nici macar nu putem spune ca vrajitoarele tiganci pot sa vindece bolile si sa ne aduca dragoste. Tot ce stiu sa faca e sa ne ia banii, iar cum multi romani naivi apeleaza la asa ceva, ei baga bani in buzunarul tiganilor.

8.Sa nu votam politicienii care sustin infractionalitatea tiganeasca. Orice politician care a sprijinit in vreun fel infractorii tigani sau a carui rude si prieteni au facut asa ceva, nu trebuie sa primeasca votul nostru, acelas lucru sa fie valabil si pentru partidul din care face parte, deoarece inseamna ca partidul tolereaza astfel de atitudini antiromanesti.

9. Sa facem cunoscuta problema tiganeasca si solutile la ea. Trebuie sa raspandim idele noastre tuturor celor din jur. Sa nu ne multumim ca avem noi niste idei de rezolvare a problemei pe care le aplicam si ca mai aflam altele. Nu. Noi trebuie sa transmitem aceste idei tuturor celor din jrul nostru si sa-i incurajam sa faca la fel la randul lor, astfel incat sa luam atitudine in fata problemei tiganesti care ameninta sa distruga neamul nostru.

Sursa: Blog Noua Dreapta

5 comentarii:

1acolo spunea...

Daca îți pasa de țara ta postează și tu acest articol însă nu uita sa precizezi sursa care am dat-o eu. :)

Amourdejour spunea...

bmc, sper ca nu superi ... o sa iti spun maine de ce nu am fost de acord

1acolo spunea...

@Bogdan
Nu ma supăr :) fiecare blog are politica lui,fiecare proprietar îl administreaza cum vrea,însa ceea ce ma supără pe mine este altceva.Te rog sa nu bagi în aceeași oala ND cu partidele politice din România,asta ma supără pe mine.

Anonim spunea...

http://antitigani.wordpress.com/

Anonim spunea...

Ce bine ca au trezit Noua Europa din inconstienta. Sper ca le-a ajuns. Daca nu, le mai trimitem.
Ce Bruxelles, problema se rezolva numai si numai ca acum 75 de ani. Izolati si la munca fortata. Sa consume numai ce produc, nu ce fura si talharesc.
Aaa, sa nu uit, si politicienilor nostri banditi, organizati in mari bande zise partid, fara exceptie acelasi tratament sa le aplicam. Intai ii votam, ca stim ce vor cand cersesc voturi, apoi ii internam fortat, dar nu la domiciliu ca acum. Astia sunt cu carte, au alt stil rafinat si randament cand fura tara en gross.
Ecologizam si dezinfectam Europa de acesti periculosi paraziti. Altfel o vor distruge ei.
Stiati ca Roma Cetatea Eterna a fost fondata acum 2700 de ani de o satra de adevarati rromi cu nume de rromi, bulibasii Romulus si Remus ?
Mult ulterior triburile noi venite in Europa s-au auto-numit ti Gange, dupa obarsie.
Stiti cati inalti politicieni si functionari romani dupa 1989 au gene tiganesti ? Ei sunt urmasii Rromei, nu noi dacii.

Banner Zone

unirea republicii moldova cu romania actiune2012

Vizitatori

free counters

Arhivă blog