duminică, 28 februarie 2010

Paradox

Sâmbătă am fost la primul meci al returului.Petrolul a întâlnit pe Săgeata Stejaru,echipa aia de "țărani" cum au catalogat-o anumiți suporteri ploieșteni,țărani care ne-au pus probleme,scorul a fost 2-2 după ce Săgeata a condus cu scorul de 1-0 apoi ploieștenii egalând și reușind sa conducă cu scorul de 2-1 însa nu a durat mult și Săgeata Stejaru a marcat pentru scorul de 2-2 scor care a rămas neschimbat pana la finalul partidei.

1-0 - Chiţu (min. 2)
1-1 - Budescu (min. 18)
1-2 - Bozga (min. 31)
2-2 - Ciobanu (min. 54)

Dar hai sa descriem peisajul.Încă de cum am intrat în satul Vasile Alecsandri,căci acolo s-a jucat meciul deoarece în satul Stejaru nu este un stadion,am putut sa observam casele saracacioase și infrastructura care este la pământ.Am coborât din autocar și am ajuns la intrarea pe "stadion" care numai stadion nu este,am fost controlați corporal și am pătruns în tribune,tribune care paraiau de fiecare data când galeria sarea.In dreapta noastră,aproape de pădure ghici ce scena se desfășura? Pai oamenii se distrau de doua ori,vizionau meciul dar mai încingeau și un grătar.Frumos peisaj,nu? Si totuși un abonament pentru un an la meciurile echipei Săgeata Stejaru costă 2.000 de dolari. Echipa se antrenează la Medgidia, pe unul dintre cele mai mari stadioane din țară. Vă dați seama: faci antrenamentul pe al doilea stadion, ca mărime, din țară, cu peste 30.000 de locuri, și joci meciurile oficiale pe o arenă de câteva sute de locuri.Si pe drumurile alea pline de noroi și gropi ce crezi ca vedeam frate,am rămas masca,mașini tari și scumpe.Cel mai mare procent de spectatori care vin la stadion vin cu mașini nemțești. În tribune, maximum câteva sute de oameni. În parcare (de fapt, de o parte și cealaltă a șoselei), zeci și zeci de mașini:Mercedes-uri care săreau lejer de suta de mii de euro,Range-uri și BMW-uri undeva la peste 50.000 de euro.La Stejaru întâlnești singura tribună din România unde nu se vorbește deloc românește. Toată lumea în jurul nostru o rupea pe aromână. Înjurăturile au rămas pe românește. Le-am înțeles. Na situație ;)
PS: Acest post conține anumite informații preluate de pe catavencu.ro


Cea mai scumpă la vedere echipă din România: Săgeata Stejarul

3 comentarii:

Bogdan spunea...

Salut,daca esti de acord cu link exchange,contacteaza-ma!

Amourdejour spunea...

@ce tie si cu easy muia asta,
acum petrolistii trebuie sa fie multumiti de rezultat, se putea mult mai rau. racita - e bun ca antrenor, dar nu el joaca in teren - asta e partea proasta

1acolo spunea...

Da,ai dreptate :) sunt unii jucători care nu se străduiesc prea mult.

Banner Zone

unirea republicii moldova cu romania actiune2012

Vizitatori

free counters

Arhivă blog