joi, 11 februarie 2010

Trist,enervat,indignat,supărat

Astăzi sunt trist,enervat,indignat,supărat ... lista continua.Din prima am aflat ca mi-au închis contul de pe youtube (MariuszPH).Nu ma supăram și nu-mi părea rău de el dacă n-avea clipuletele care le-am făcut în vara și acum de curând cu scumpul meu cartier Teilor,plus ca mai era un clip important și alte zeci de piese favorite care le țineam acolo ca sa le ascult când îmi era dor de ele.Nu știu de ce l-au închis,cine l-a închis,dar am primit un e-mail cum ca un video a fost șters,apoi n-am putut sa-mi mai accesez contul,oricum am unul de rezerva,MariuszND,dar care nu e asa dezvoltat ca precedentul însă cu trecerea timpului o sa-l pun la punct.Pe contul precedent adunasem vreo 300 de prieteni,naționaliști,suporteri petroliști.O sa încerc sa aflu care este motivul pt care a fost închis și dacă e mana de ungur o sa le plătesc cu aceeași moneda.
După ce am rezolvat cu ale mele conturi de pe Youtube am intrat pe blogul pe care îl citesc des și am rămas mut.

Miercuri 10 februarie 2010, în plenul Senatului României, s-au întâmplat două evenimente de o gravitate exceptională. In primul rând, membrii grupurilor parlamentare PSD+PC si PNL au trădat încă o dată INTERESUL NATIONAL (pentru a câta oară?!?) votând contra proiectului de lege al senatorului Urban Iulian, prin care fratii basarabeni urmau să intre în România fără a mai fi nevoiti să demonstreze că detin suma aberantă de 500 euro.

Respingerea acestui proiect de lege atât de asteptat peste Prut, prin care românilor basarabeni le-ar fi fost usurată obtinerea vizei de intrare în Patria-Mamă, demonstrează spiritul revansard al celor care au obtinut un scor rusinos în Basarabia în timpul alegerilor prezidentiale si care au găsit cel mai grotesc mod de a se răzbuna, răpindu-le basarabenilor un drept elementar si istoric. Amintim că sunt alte state membre UE (Cipru, Ungaria) în care basarabenii pot intra fără să demonstreze că detin sume de bani necesare intretinerii lor, astfel încat votul celor 37 de senatori liberali si social-democrati este de-a dreptul strigător la cer!

Noua Dreaptă va face publică lista celor 37 de senatori care si-au bătut joc de 4 milioane de români basarabeni si o va aduce la cunostinta alegătorilor din colegii, pentru ca fiecare votant să afle pe cine a trimis în Parlament! Ii asigurăm totodată pe fratii basarabeni că nu România sau românii au votat împotrivă, ci 37 de mancurti politici care nu au înteles niciodată că Basarabia e România.

Si pentru a întregi o zi neagră pentru România, tot în data de 10 februarie 2010, în acelasi Senat al României, a trecut prin adoptare tacită proiectul de lege al parlamentarilor UDMR prin care România va fi împărtită în 16 regiuni! Proiectul de lege, care primise raport negativ din partea Comisiei pentru administratie, statuează că pe terioriul României sunt constituite 16 regiuni si cinci macroregiuni de dezvoltare, între care Macroregiunea V formată din regiunile:

Covasna – Harghita – Mures

Bistrita-Năsăud – Cluj – Maramures

Bihor – Sălaj – Satu-Mare

Parlamentarii UDMR sunt deci mai aproape ca niciodată în ultimii 20 de ani de împlinirea visului regionalizării României si prin aceasta de institutionalizarea asa-zisului “tinut secuiesc” (regiunea Covasna – Harghita – Mures), Macroregiunea V în întregime nefiind altceva decât.. partea de nord-vest a Ardealului alipită Ungariei în 1940 prin Diktatul de la Viena!

Atentia noastră se îndreaptă acum înspre Camera Deputatilor care va dezbate acest proiect de lege în calitate de Cameră decizională. Dacă si deputatii vor trăda cu la fel de multă nonsalantă interesul national, Noua Dreaptă va chema membrii si simpatizantii din toată Tara la apărarea cu orice pret a statalitătii românesti si a articolului 1 din Constitutie care prevede că România este stat national, suveran si independent, unitar si indivizibil!

Liderul Noii Drepte,

Tudor Ionescu


Se pare ca politicienilor nu le mai pasa de istorie,de sângele care ne curge prin vene,le pasa doar de ei.Se răzbună prostește și iau decizii tâmpite,decizii de trădători.Din partea mea asemenea oameni merita multa suferință.Lăsând mica mea supărare ma întreb cât mai avem de indurat și încotro se îndreaptă țara asta?

20 de comentarii:

Amourdejour spunea...

marius, tre sa votezi la toate 3 categorii

1acolo spunea...

Nemulțumitului i se ...

Piperusha spunea...

Sunt curioasă cum va digera opinia publică bombonica asta. Eu pariez că vom ieşi în stradă. Curând.

Sasha spunea...

Sigur nu ai fost hăckuit? Nu știu ce se întâmplă, cred că e vreo epidemie ceva,și eu am avut ceva probleme cu contul de pe google :(. Mai avem de îndurat mult și bine iar țărișoara noastră s-a dus dracului și încă se mai duce.. no offence :D

1acolo spunea...

@Piperusha
Asta o sa facem.Ieșim în strada dacă propunerea trece de Camera Deputaților.
@Sasha
Cum ma așteptam e mana ungurilor.
Am văzut cum se bucura :|
țara se duce de râpă din cauza noastră.

Baiatul Ciudat spunea...

se intampla si la case mai mari :D

1acolo spunea...

@Baiatul Ciudat
Nu ma încălzește cu nimic ca se întâmplă și la case mai mari,mie nu-mi place.

alexandru pletea spunea...

si cine mai imi da mie acum commenturi la postarile de pe youtube? :)

1acolo spunea...

tot eu dar de pe alt cont :))

Anca Ligia Petre spunea...

te asteapta un premiu la mine pe blog

Anonim spunea...

Sintem tradati, chiar de ai nostrii in fiecare secunda !Salut !

Andrei spunea...

N-ai cu cine..niste tarani :)

1acolo spunea...

@Andrei
Țărani e prea mult pt ei ... Vezi ca-i jignești pe țărani ;)

Mihai Pop spunea...

O sa te citez la mine pe blog, daca nu te superi:)

1acolo spunea...

nu ma supăr ;)

Fetita Junglei13 spunea...

Cred ca el al 20lea cont inchis pe you tube in ultima luna,de care aud eu.
Muta-te pe trilulilu,e mult maifain si iti permite mai multe

1acolo spunea...

nu ma dau bătut ;)

Baiatul Ciudat spunea...

imi place noua tema :D

Man vs Woman spunea...

Salut!E chiar tare blogu'.Daca vrei sa faci link exchange contacteaza-ma la mine pe blog.

Andrei spunea...

Taranul adevarat (omul care traieste in mediul rural si se ocupa in general cu agricultura si crescutul animalelor) este un adevarat domn pe langa acei tarani :P

Banner Zone

unirea republicii moldova cu romania actiune2012

Vizitatori

free counters

Arhivă blog