vineri, 27 ianuarie 2012

Turneu Handbal Mizil




Friday, February 3, 2012 at 10:00am until Sunday, February 5, 2012 at 8:00pm

Where:
Sala Sporturilor Mizil

Description:
Vineri 3 februarie incepe turneul de handball a echipei Steaua Mizil care va fi sustinut la Sala Sporturilor din Mizil. Turneul va dura atat Sambata cat si Duminica. Sunteti invitati sa va sustineti echipa locala impotriva altor echipe din tara cum ar fi echipele: Odorheiul Secuiesc,Sfantu Gheorghe,1 mai Ploiesti, CSM Ploiesti,Fagaras. Echipa locala are nevoie de sustinere! :)

Sursa:Facebook.com

joi, 26 ianuarie 2012

Drumurile naţionale deblocate pentru autoturisme, în Prahova. Circulaţie în condiţii de iarnă în judeţ




Drumuri închise parţial, filtre de poliţişti şi condiţii meteo extreme, în Prahova. Circulaţia pe drumurile din judeţ este în continuare îngreunată din cauza viscolului care bate cu putere, dar şi a zăpezii depuse pe şoşele. Oamenii sunt sfătuiţi să nu se aventureze pe drumurile blocate şi să nu forţeze filtrele de poliţişti.

ORA 16.00

DN1, DN1 A, DN1 B (Ploieşti - Buzău) şi DN1 D (Albeşti - Urziceni) s-au deblocat, menţinându-se filtre de restricţionare a traficului greu la Potigrafu, la intersecţia DN1 cu DN1 A, precum şi la Mizil.

ORA 13.00

Ultimele două drumuri judeţene blocate, din Prahova, au fost deschise circulaţiei. Este vorba despre DJ 102 H (Cireşanu - Amaru) şi DJ 102 D (Baba Ana - Boldeşti Grădiştea).

Avarii Electrica în 152 de localităţi din Dâmboviţa, Prahova, Buzău şi Brăila

ORA 11.00

Trenuri întârziate

Nici trenurile nu sunt o soluţie. CFR Călători informează că, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile (vânt puternic şi ninsoare) circulaţia feroviară se desfăşoară în condiţii de iarnă la nivel național, trenurile de călători înregistrând întârzieri în medie de 60 de minute la sosirea și plecarea din stație. De asemenea, întârzieri mai mari se înregistrează la trenurile internaționale.

Din cauza închiderii circulației pe linia Dridu - Armășești și condițiilor meteo severe de pe secția Armășești -Ploiești, trenul Intercity 572 Galați - București Nord, circulă pe ruta ocolitoare: Urziceni - Făurei - Buzău - Ploiești Sud - București.

23 de şcoli şi grădiniţe din Prahova sunt închise din cauza vremii

ORA 10.00

În cursul dimineţii de joi, mai multe drumuri judeţene au fost deblocate. Este vorba despre:

- DJ 100 C, Fulga - Sălciile

- DJ 101 I, Centura de Vest Ploieşti - Buda

- DJ 250, Bucov - Boldeşti Scăeni

- DJ 101 A, Brătăşanca - Măneşti

ORA 9.00

DN1 B, de la Buzău până la Mizil, este închis, iar la limita dintre judeţe este filtru. Poliţiştii rutieri roagă conducătorii auto să înţeleagă situaţia şi să nu forţeze filtrele instituite.

Trafic este blocat pe DN1, în zona Băneasa şi pe DN1 A, la Crevedia, judeţul Dâmboviţa. Şoferii sunt rugaţi să respecte indicaţiile poliţiştilor din trafic.

DN 72, Ploieşti - Târgovişte, a fost deblocat. Se circulă, însă, în condiţii de iarnă şi se acţionează preventiv.

Pe B-dul Bucureşti, de la intrarea în Ploieşti, circulaţia este îngreunată către Bărcăneşti, din cauza blocajelor de pe DN1.

În noaptea de miercuri spre joi, mai multe drumuri naţionale care tranzitează Prahova sau care intersectează judeţul au fost blocate. A fost vorba despre Albeşti - Urziceni, DN 1 A, la Crevedia, Dâmboviţa, DN 1, blocat la Tâncăbeşti, Ilfov şi DN 72, blocat la Stoeneşti.

Câteva zeci de persoane au petrecut noaptea în maşini, pe DN1, pentru că nu au mai putut ajunge la Bucureşti la Ploieşti.

Cod portocaliu de vreme rea în Prahova

Din păcate, veştile venite din partea meteorologilor nu sunt încurajatoare. Joi, până la ora 18.00, este în vigoare codul portocoliu de ninsori abundente şi viscol, în Prahova, dar şi în alte 16 judeţe vecine şi în Capitală. Vântul va bate în continuare cu putere, cu viteze de 80 până la 90 km pe oră, care va troieni zăpada. După acest interval, vremea va deveni deosebit de geroasă.

Sursa:Adevarul.ro

sâmbătă, 21 ianuarie 2012

Protestele se intensifica

Protestele din întreaga țară împotriva conducerii se intensifica.Mai jos aveți poze cu protestul inedit al unui locuitor al orașului Mizil:






joi, 12 ianuarie 2012

Start pentru un proiect de 162 de milioane de euro în Prahova


Vineri este programată semnarea unui contract de aproape 10 milioane de euro pentru introducerea reţelei de canalizare pe 60 de kilometri în Comarnic. Lucrările fac parte din master-planul judeţean de apă şi canal, proiect de 162 de milioane de euro finanţat din fonduri europene

Hidro Prahova şi Consiliul Judeţean au organizat, miercuri, o primă dezbatere cu primarii pe tema master-planului de alimentare cu apă şi canalizare, conducerea CJ anunţând că intenţionează să desfăşoare asemenea şedinţe lunar, pentru a urmări îndeaproape, alături de autorităţile locale, mersul lucrărilor.

Master-planul are o valoare aprobată de 162,7 milioane de euro fără TVA, din care peste 146 de milioane sunt cheltuieli suportate din fonduri europene. Perioada de desfăşurare a proiectului este 2010-2015, iar Hidro a estimat că 210.480 de prahoveni vor beneficia de noile facilităţi, care prevăd realizarea a 350 de kilometri de canalizări, 7 staţii de epurare, 19 kilometri de reţea de transport apă şi mai multe staţii de clorinare. În total, vor fi organizate 11 licitaţii, dintre care două pentru proiectare şi supervizare tehnică şi nouă pentru lucrări. Din cele pentru servicii, una este deja adjudecată, cu o valoare de aproape 6 milioane de euro, iar a doua a fost lansată pe SEAP.

Prima licitaţie de lucrări desfăşurată vizează oraşul Comarnic, contractul urmând să fie semnat vineri. Valoarea totală a lucrărilor ajunge la 10 milioane de euro. Contractul prevede instalarea a 59,6 kilometri de canalizare în Comarnic, în condiţiile în care oraşul are, în prezent, doar 200 de metri, potrivit datelor furnizate de Hidro Prahova.

O altă licitaţie urmează să fie adjudecată săptămâna viitoare şi vizează realizarea unor staţii de epurare şi a reţelelor aferente pentru localităţile Mizil, Urlaţi şi Vălenii de Munte.

În master-plan sunt incluse 12 localităţi prahovene, Azuga, Buşteni, Sinaia, Comarnic, Breaza, Câmpina, Băneşti, Băicoi, Plopeni, Urlaţi, Mizil şi Vălenii de Munte, grupate în opt aglomerări urbane. Conducerea Consiliului Judeţean a promis că va susţine financiar o mare parte din cheltuielile care le revin localităţilor. „Pentru noi este cel mai important proiect din 2012. Aportul localităţilor va rămâne foarte mic, de aceea există un buget al judeţului. Cu toate că de la bugetul de stat vom primi în acest an sume mai mici decât în 2011, vom reuşi să susţinem toate cheltuielile din fondul de rezervă", a precizat Mircea Cosma, preşedintele CJ Prahova.

Sursa: Adevarul.ro

miercuri, 11 ianuarie 2012

Nem tudom

Acum ceva timp am postat și pe un alt blog decât cel pe care scriu acum și anume vanatorul.blogspot.com

Acolo am avut doar 4 postări din care 2 erau cu niște poze ale unor mașini din Romania care au lipite pe spate harta ungariei mari respectiv emblema Consiliului Județean Covasna.

Sunt acuzat într-o postare pe net a unui post de radio de șovinism ...

Dar eu unul nu vad unde e șovinismul ...

Mai jos este link-ul către articolul cu pricina,articol care conține informații personale, informații publicate fără acordul meu:

http://szentkoronaradio.com/elszakitva/2012_01_10_radionk-ujabb-soviniszta-magyarvadaszt-leplez-le

duminică, 8 ianuarie 2012

Da-l mai departe



Clipul nu are rolul de a demonstra cine din țară e mai mare, mai tare și mai frumos ci de arată că indiferent de culorile din inimă, cu toții, de la Nord la Sud și de la Est la Vest suntem uniți de un țel comun: exprimarea liberă și dragostea pentru adevăratul fotbal. Numai uniți vom reuși!

Libertate pentru suporteri !

Sursa: Ultras.Sportlocal.ro

miercuri, 4 ianuarie 2012

86 dosare penale întocmite de poliţiştii prahoveni pentru deţinere şi comercializare ilegală de articole pirotehnice




Având în vedere starea de pericol existentă privind deţinerea, manipularea sau alte operaţiuni cu obiecte artizanale şi de distracţie pe bază de amestecuri pirotehnice, efectuate fără drept de către persoanele fizice sau juridice neautorizate, poliţiştii prahoveni au continuat activităţile de asigurare a unui climat de ordine şi siguranţă civică, precum şi pentru prevenirea producerii unor accidente sau pagube materiale pe fondul folosirii necorespunzătoare sau ilegale a obiectelor artizanale.
În acest context, poliţiştii prahoveni au continuat activităţile de depistare a persoanelor care încalcă prevederile Legii nr. 126/1995 privind regimul materiilor explozive prin comercializarea unor obiecte artizanale şi de distracţie.
Astfel, în perioada 30.12.2011 – 2.01.2012 au fost întocmite 86 de dosare penale pentru deţinere şi comercializare ilegală de articole pirotehnice, fiind ridicate în vederea confiscării 25.058 bucăţi articole pirotehnice.
Exemplu:
În urma activităţilor desfăşurate de poliţişti din cadrul I.J.P. Prahova – S.A.E.S.P., în cooperare cu I.G.P.R. şi cu sprijinul tehnic al D.G.I.P.I. şi S.I.P.I. Prahova, în ziua de 30.12.2011 au fost efectuate mai multe percheziţii domiciliare în Prahova şi Bucureşti, la locuinţele unor persoane suspectate de comercializarea ilegală a obiectelor de distracţie pe bază de amestecuri pirotehnice.
În urma acestor activităţi au fost identificate şi ridicate în vederea cercetărilor, următoarele bunuri:
- 5 tone de materiale pirotehnice
- 15 arme cu aer comprimat
- 92 cartuşe de vânătoare
- 4.200 euro
- 60.000 lei
În cauză sunt cercetate 9 persoane din care doi cetăţeni chinezi, pentru nerespectarea regimului materialelor pirotehnice şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.
Poliţiştii continuă cercetările sub directa îndrumare a Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a persoanelor cercetate.
Din păcate, în perioada menţionată au avut loc două incidente cauzate de nerespectarea regimului obiectelor de distracţie pe bază de amestecuri pirotehnice, două persoane fiind rănite uşor :
La data de 31.01.2011, în timp ce se afla în faţa blocului unde locuieşte, B. Ştefan din Mizil a fost lovit de un obiect pirotehnic în zona capului, suferind leziuni care au impus transportarea lui la spital.
După ce l-a lovit pe B. Ştefan, obiectul pirotehnic a ricoşat în peretele blocului, unde a explodat. Victima nu a observat persoana care a aruncat obiectul pirotehnic.
Acesta a declarat că nu formulează plângere prealabilă, în cauză întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
Cel de-al doilea incident a avut loc la data de 1.01.2011, în jurul orei 0.30, când K. Ana Maria, din Bucureşti a sesizat poliţiştii din Sinaia despre faptul că în timp ce se afla pe terasa unui hotel din staţiune, a fost lovită de părţi ale unui obiect pirotehnic manevrat necorespunzător de un necunoscut.
Poliţiştii l-au identificat pe bărbatul respectiv, cercetările fiind continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală.

Sursa: StiriPrahova.ro

Banner Zone

unirea republicii moldova cu romania actiune2012

Vizitatori

free counters

Arhivă blog