miercuri, 11 aprilie 2012

A început campania ...

Se pare ca a început campania electorala. Administrez un grup pe Facebook creat pt mizileni și faptul ca primarul orașului Mizil împreună cu Adrian Năstase și Mircea Cosma au dezvelit un bust al marelui poet Adrian Păunescu,bust situat în fata policlinicii din Mizil,a încins spiritele intre cele doua tabere,PSD și PDL,și a supărat multi utilizatori ai grupului. Am hotărât ca nimeni sa nu mai poată sa posteze nimic ca sa se liniștească apele și anumite persoane au înțeles asta în felul lor și au decis sa părăsească grupul. Datorita marelui bust au părăsit grupul în jur de 5 membrii dintre care 2 fac parte din PDL... Nu vreau sa se supere nimeni, știu ca după campanie toate astea rămân amintiri și o sa uitam toate polemicile astea care au rost de a ne face sa ne hotărâm cu cine o sa votam. Dragi prieteni ai grupului eu va aștept în continuare sa formam o mare familie :)

11 comentarii:

Claudiu Minea spunea...

Care a fost motivul supararii de au plecat?

Anonim spunea...

Motivul cred ca a fost ca n-au putut ei sa mai posteze pe grup atacuri asupra primarului ...

Claudiu Minea spunea...

Anonim: Adica dl Bratu e unealta on line a primarului? :)

1acolo spunea...

:)) Am comentat cu "Anonim" pt ca nu eram conectat la contul meu de blogger. Nu,dl Bratu nu este unealta online a primarului. Dl Bratu nu face politica pt ca nu mai are încredere în niciun partid politic din ziua de azi. Domnul Bratu când votează e nevoit sa aleagă raul cel mai mic. Domnul Bratu e Apolitic și se simte bine asa.

Claudiu Minea spunea...

Aaaa... :)

Sunt convins ca, daca vei cauta pe buletinul de vot, vei gasi variante pe care sa le votezi din convingere, nu doar sa alegi raul mai mic. Mai ales la alegerile locale.

Oaia neagră din turma gri spunea...

Sincer asta este una din situaţiile în care aproape îmi pare rău că nu am cont FB. Aproape... Oricum, îmi aduc aminte de un citat, văzut în fugă pe un blog: "Sunt responsabil pentru vorbele mele nu pentru ceea ce înţelegi tu din ele". Aşa că cine înţelege bine va rămâne, cine nu...
Dar primarul ăsta al vostru chiar aşa de "rău" este, cu influenţă negativă asupra oraşului?!

1acolo spunea...

Nu e rău doar ca uneori se axează prea mult pe aria de cultura și nu pe economie sau pe probleme cu care orașul se confrunta mai mereu. La Mizil mâncăm cultura pe pâine.

Claudiu Minea spunea...

1acolo: Uneori? :)

1acolo spunea...

Mai mereu :))

Claudiu Minea spunea...

Atunci exprimarea corecta este "la Mizil mancam paine pe cultura" :)

Hamster spunea...

Buna ziua Marius,

Deja am vazut comentariul la polemica declansata de bustul lui Adrian Paunescu pe blogul lui Cosmin "Miziliada". Nu prea am timp de comentarii in momentul acesta, dar nici nu e nevoie, ai spus-o succint chiar tu "Nu e rău doar ca uneori se axează prea mult pe aria de cultura și nu pe economie sau pe probleme cu care orașul se confrunta mai mereu".
Regiunea Mizilului are un potential fantastic, ca multe altele din Romania, dar nu este utilizat din mii de motive, nu toate imputabile autoritatilor.
Sunt f sensibila la problemele de patrimoniu si istorie,de mediu, dar intr-adevar cred ca bunastarea oamenilor este prioritara. Nu se poate face nimic daca lumea are probleme fara incetare, de sanatate, de cultura elementara (ma refer la scoala), griji, nu exista locuri de munca suficiente etcetera, etcetera, etceterea la infinit.
Eu vad insa cu bucurie ca tineretul incepe sa abordeze directii corecte si sa inteleaga f bine ce este de facut, Marius este un exemplu f bun in acest sens.
Bravo lui.

Banner Zone

unirea republicii moldova cu romania actiune2012

Vizitatori

free counters

Arhivă blog