duminică, 4 decembrie 2011

Petrolul Ploiesti 0 - 0 Pandurii Tg. Jiu



Petrolul a încheiat cu o remiză seria prestaţiilor de pe teren propriu din acest tur de campionat. 0-0 cu Pandurii Tg. Jiu, un rezultat obţinut la capătul unui meci extrem de dificil, aşa cum era de aşteptat, şi care îi ajută pe “galben-albaştrii” să menţină distanţa faţă de zona retrogradării.
După o primă repriză cu puţine ocazii de gol, singurele demne de consemnat fiind trecute în dreptul lui Fl. Dumitru (29) şi Opriţa (34), partea a doua a fost mult mai animată, gorjenii reuşind în mai multe rânduri să ameninţe poarta apărată de către Bornescu. “Pepe” a intervenit salvator la şuturile lui Nistor (52), Cardoso (55) sau Viera (66), iar Voiculeţ (55 şi 88) a trimis de puţin pe lângă ţintă, însă marea ratare a întâlnirii i-a aparţinut petrolistului Vali Negru (70), cel care, singur la 14 metri, a şutat peste transversală.
Cu remiza de astăzi, Petrolul a ajuns la cota 17 în ierarhia la zi a Ligii I, iar duminică, de la ora 13.00, va încheia prima parte a stagiunii cu un meci extrem de important, în deplasare cu Sportul Studenţesc. Până atunci, ploieştenii vor juca joi, de la ora 20.30, în “Ştefan cel Mare”, pentru calificarea în “careul de aşi” al Cupei României.

Petrolul Ploieşti – Pandurii Tg. Jiu 0-0
Petrolul: Bornescu – Melinte, Petrovic, Sipovic, P. Stoica – V. Negru, Enescu – Buleică (86 Komazec), Buhuşi, Fl. Dumitru (73 Borza) – Opriţa (cpt) (61 M. Roman). Antrenor: Valeriu Răchită.
Pandurii: Mingote – Rusu, Viera, Chiricheş, Al. Vlad – Cl. Voiculeţ, Pintilii (cpt), Nistor (86 Cristea) – Maxim, Batin (80 Vranjes), Cardoso (70 Lemnaru). Antrenor: Petre Grigoraş.
Cartonaşe galbene: P. Stoica, Borza/Batin, Voiculeţ.
Au arbitrat: Ovidiu Haţegan – Szekely Zoltan şi Octavian Şovre.
Observatori: Dan Petrescu şi Ionuţ Calancia.

Sursa: FcPetrolul.ro

Niciun comentariu:

Banner Zone

unirea republicii moldova cu romania actiune2012

Vizitatori

free counters

Arhivă blog