vineri, 13 august 2010

Let's do it Romania/Mizil !

Mizileni,pe 25 Septembrie avem treaba,trebuie sa curățăm de gunoaie zonele din jurul orașului.Voluntarii Let's do it România,un proiect la scara națională,au realizat o harta a deșeurilor.Pana acum în jurul orașului Mizil s-au găsit 12 mormane de gunoi în natura.Zic pana acum pt ca încă mai este timp sa găsim și alte locuri unde lumea needucata arunca gunoiul.Sunt înscris în acest proiect încă de la început dar vreau sa va spun ca nici pana acum n-am fost contactat ca sa dau o mana de ajutor la cartare,sa ajut la realizarea "hărții gunoaielor".Ori organizarea în Mizil este foarte slaba și nu sunt oameni compatibili ca sa strângă o echipa care sa dea o mana de ajutor,ori sunt destui oameni pt cartografiere.Pe 25 Septembrie nu-mi permit sa lipsesc de la marea curățenie.Daca nu te-ai înscris în proiectul Let's do it Romania poți s-o faci aici ---> www.letsdoitromania.ro

Mai jos aveți harta cu deșeurile din jurul orașului Mizil.
Aștept un feedback pozitiv din partea mizilenilor.

5 comentarii:

ondin spunea...

marius noi nu avem gunoaie orash :))

au astia pe la tara :)) sa se ocupe pdlei de pe acolo ca sunt viceprimari de la pdl ca vad ca numa pe langa acele comune e cam gunoi :))

1acolo spunea...

Ba ondine ești nebun? Aici nu e vorba de politica,e vorba de bun simt.Daca alții nu se simt măcar s-o facem noi.

Kessu spunea...

Sa sti ca ai un blog frumos cu multi vizitatori dar te sfatuiesc sa nu mai dai spam pe unele bloguri ca nu rezoltvi nimic.

Jocuri Online spunea...

Sunt de acord cu tine @Romanesc..oricum cu putin bun simt totul se rezolva:)

Amenajari Interioare - Braila spunea...

It gives me great pleasure to read your every post you make. Please keep your blog and you'll still be your number one fan. A very interesting post! so in the future!

Banner Zone

unirea republicii moldova cu romania actiune2012

Vizitatori

free counters

Arhivă blog