joi, 18 martie 2010

Primaria Mizil amenajeaza parc de 2,5 milioane de lei

Saptamana viitoare, Primaria Mizil va organiza o licitatie electronica pentru desemnarea castigatorului lucrarilor de arhitectura peisagistica pentru spatiile verzi din localitate. Fondurile estimate pentru realizarea Parcului Teilor se ridica la suma totala de 2,47 milioane de lei, majoritatea proveniti de la Administratia Fondului pentru Mediu, care aloca, anual, sume substantiale pentru acest tip de programe.

Mai multe informatii despre acest subiect puteti afla citind editia tiparita a ziarului Prahova de maine, 19 martie.

Sursa: Ziarul Prahova

5 comentarii:

Anticalofilul spunea...

sunt curios cine o sa participe la licitatie... ce culori o sa aiba firmele

1acolo spunea...

hahaha ce curiozitate ai :))

Anonim spunea...

Eu sunt curioasa unde vor face parcul asta al teilor? Darama cartierul teilor? Sau poate reamenajeaza parcul de la scoala 3? Cand vin la anul in tara sper sa se vada ceva mai mult decat strazi in constructie continua si santiere peste santiere. Oricum centrul arata oarecum bine fata de cum era. Oare cat o sa reziste?

Anonim spunea...

Eu am alta curiozitate. Unde o sa amenajeze acest parc al teilor? Darama cartierul? ca din cate imi aduc aminte in cartierul teilor nu prea erau ramase spatii verzi de amenajat. stiu ca au daramat cotetzele alea dar nu-i ca se face primavara cu o floare. Sper ca atunci cand voi reveni in Mizil in vacantza sa se poata circula mai bine decat se facea vara trecuta (2009) cand toate strazile erau in constructie si sa faceau trotuare peste tot. Macar se vede ceva....ceva mai mult decat era inainte. Merci de rabdare!

1acolo spunea...

Nici eu nu știu unde o sa-l facă :) o sa vedem noi.

Banner Zone

unirea republicii moldova cu romania actiune2012

Vizitatori

free counters

Arhivă blog