luni, 9 noiembrie 2009

Peste 1.500 de prahoveni vor lucra pentru chinezi, la MizilConsiliul Judeţean Prahova a reuşit să încheie negocierile cu mai multe companii din China care vor investi în Parcul Industrial de la Mizil. Din vara anului 2010, aici vor exista fabrici pentru producţia de panouri fotovoltaice, jucării şi chiar alimente.

30 de hectare de la marginea Mizilului sunt puse la dispoziţia chinezilor, pentru a ridica o fabrică de panouri fotovoltaice, trei de produse chimice, o fabrică de jucării şi două de produse alimentare. Companiile chineze vor investi în Parcul Industrial recent înfiinţat peste 400 de milioane de euro. Pentru că investitorii vor să deschidă primul spaţiu de producţie în vara anului viitor, autorităţile judeţene au alocat deja 1,8 miliaone de euro pentru dezvoltarea infrastructurii în zonă.

Investitorii chinezi sunt decişi să dezvolte Parcul Industrial de la Mizil. Aşa că intenţionează să extindă spaţiile de producţie pe încă 20 de hectare. Consiliul Judeţean va demara în primăvară racordarea parcului la utilităţi.

Sursa:Ploiestiri.ro

Niciun comentariu:

Banner Zone

unirea republicii moldova cu romania actiune2012

Vizitatori

free counters

Arhivă blog