luni, 26 octombrie 2009

China va da miliarde de dolari pentru a ocupa Parcul Industrial de la Mizil


Conducerea Ploieşti Industrial Parc a semnat un protocol cu mai multe firme din China, pentru realizarea unui parteneriat româno-chinez în vederea colaborării economice din viitorul parc industrial de la Mizil.

Grupul de investitori din China va ocupa întreaga suprafaţă prevăzută pentru amenajarea parcului industrial de la Mizil, care se întinde pe 32 de hectare, a anunţat, ieri, în cadrul unei dezbateri organizate de The Money Channel la Ploieşti, fostul preşedinte al Agenţiei Române pentru Investiţii Străine (ARIS) Darius Meşca.

Valoarea investiţiilor se ridică la câteva miliarde de dolari. Deocamdată, aici este prevazută înfiinţarea a trei fabrici: de produse alimentare, de panouri fotovoltaice şi de echipamente electrice.

Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, pe terenul de la Mizil, unde va fi parc industrial sunt finalizate deja toate Planurile Urbanistice Zonale.

Totodată, acesta a mai precizat că şi pe raza localităţii Ciorani urmează să se construiască un parc industrial, pe o suprafaţă de 45 de hectare.

Sursa: Adevarul.ro

2 comentarii:

CreveteL spunea...

nu dau ca`i criza ;;)

1acolo spunea...

deja s-au dat semnături

Banner Zone

unirea republicii moldova cu romania actiune2012

Vizitatori

free counters

Arhivă blog